top of page

Page Title

This is a Paragraph. Click on "Edit Text" or double click on the text box to start editing the content and make sure to add any relevant details or information that you want to share with your visitors.

Hoi, Ik ben Evi!

Opgegroeid tussen de paarden en honden begon ik zo'n 15 jaar geleden met het maken van mijn eerste paardenfoto's. In 2010 besloot ik hiervan mijn bijberoep te maken en fotografeerde ik paarden in opdracht. Particulier maar ook voor de verkoop, hengsten en events.

 

In de zomer van 2020 adopteerde ik Pippa, een kruising bordercollie uit Spanje. Door haar komst begon het te kriebelen om ook honden te fotograferen, 

en daar heb ik nog geen moment spijt van gehad! 

 

Door het opgroeien met paarden en honden ben ik vertrouwd in het omgaan met ze, hoe ze zich van hun beste kant kunnen laten zien en hoe we dit allemaal ontspannen laten verlopen voor jou als eigenaar en het dier met als doel een prachtig resultaat. Kortom een dag waar je jaren later nog steeds met plezier aan kan terugdenken met prachtige foto's om regelmatig een blik op te werpen!

Naast fotograferen hou ik ook enorm van er op uit trekken in de natuur.

Vroeger te paard, nu met Pippa. ;-)

Als de omstandigheden het toelaten trek ik er dus graag op uit, dat kan in de buurt zijn maar ook zeker wat verder weg. Zo heb ik ook al heel wat leuke plekjes ontdekt waar we naartoe kunnen voor een fotoshoot!

0F6A3603-2.jpg
bottom of page