top of page

Page Title

This is a Paragraph. Click on "Edit Text" or double click on the text box to start editing the content and make sure to add any relevant details or information that you want to share with your visitors.

Hoi, Ik ben Evi!

Opgegroeid tussen de paarden en honden begon ik zo'n 16 jaar geleden met het maken van mijn eerste paardenfoto's. In 2010 besloot ik hiervan mijn bijberoep te maken en fotografeerde ik paarden in opdracht. Particulier maar ook voor de verkoop, hengsten en events.

 

In de zomer van 2020 adopteerde ik Pippa, een kruising bordercollie uit Spanje. Door haar komst begon het te kriebelen om ook honden te fotograferen, 

en daar heb ik nog geen moment spijt van gehad! 

Doorheen de jaren veranderde mijn stijl en focus qua fotograferen tot wat die de dag van vandaag is. Een beetje moody, en een heel beetje minder stijf/statig poseren voor de foto.

 

Door het opgroeien met paarden en honden ben ik vertrouwd in het omgaan met ze, hoe ze zich van hun beste kant kunnen laten zien en hoe we dit allemaal ontspannen laten verlopen voor jou als eigenaar en het dier. Door zelf een ietwat bange hond te hebben na een aanval van een andere hond, verdiepte ik me ook wat meer in stress signalen bij de hond en hoe hiermee om te gaan. Zo kan ik ook de wat timidere/angstige hond op zijn tempo door een fotoshoot loodsen.

Het doel: een dag waar je jaren later nog steeds met plezier aan kan terugdenken met prachtige foto's om regelmatig een blik op te werpen!

In mijn -soms schaarse- vrije tijd kan je me vaak vinden in de natuur. Ik hou er enorm van om er op uit trekken in de natuur. Vroeger te paard, nu met Pippa. ;-)

Zo heb ik ook al heel wat leuke plekjes ontdekt waar we naartoe kunnen voor een fotoshoot! En als je me niet kan vinden in de natuur, dan wel op een optreden. Dieren, natuur en muziek zijn mijn grootste ontspanning.

0F6A3603-2.jpg
bottom of page