top of page
0F6A4143HR.jpg

FOTOSHOOT

Wat is er mogelijk bij mij?

Heb je meerdere paarden of honden en wil je deze graag samen op de foto? Of wil je graag een foto waar ze samen op staan maar kunnen ze niet langs elkaar staan voor het maken van de foto? Met beide heb ik ervaring en bekijken we wat voor de dieren de meest ideale situatie is. Soms is het voldoende om voor de fotoshoot te oefenen en soms zullen we de dieren apart fotograferen en digitaal één beeld vormen.

 

Samen met je lieve viervoeter op de foto is natuurlijk mogelijk. Niets zo mooi als de band tussen jullie twee op foto vastleggen! Nog nooit zelf voor de camera gestaan? Dat is geen probleem, ik begeleid je hierin met poseren. Met het hele gezin samen op de foto is dan weer niet mogelijk. Ik richt me echt op het dier en jou. Foto's met je partner zijn uiteraard wel mogelijk!

Afhankelijk van het pakket dat je kiest, is het mogelijk de fotoshoot vrij in te vullen. Dit wil zeggen dat er geen beperking zit op het soort foto's dat gemaakt wordt tijdens de fotoshoot. Een fotoshoot kan op een locatie naar keuze doorgaan. Wil je graag naar bv. een mooi natuurgebied trekken? Dat kan! Ik heb een aantal locaties die ik vaak gebruik. Maar is het voor jouw vriend moeilijk om op locatie te gaan, dan kan de reportage ook bij jou thuis doorgaan op voorwaarde dat je een tuin ter beschikking hebt. Ik zal altijd in het belang van het dier adviseren waar we de fotoshoot kunnen laten doorgaan. Dit om stress te vermijden.

0F6A7997web.png

Hoe gaat het praktisch in z'n werk?

 • je neemt contact op via het contactformulier op de website of via mail aan evi_coomans@outlook.com

 • we zoeken een datum die voor ons beide lukt

 • time to shine/shoot!

 • binnen 7 dagen na de shoot ontvang je de link naar je persoonlijke bestelpagina

 • binnen 15 werkdagen nadat je je keuze hebt gemaild ontvang je je foto's! Genieten maar! 

 

Nadat je met mij contact hebt opgenomen bekijken we samen op welke datum en waar de shoot kan doorgaan. Enkele dagen voor de shoot ontvang je van mij nog een mailtje met praktische tips zodat je je optimaal kan voorbereiden op de fotoshoot. Heb je vragen hieromtrent kan je me steeds een berichtje sturen.

 

Voor we beginnen aan de fotoshoot maken we even kort kennis. Ik wandel met jullie naar de exacte locatie, check mijn instellingen en dan kunnen we rustig en ontspannen beginnen met fotograferen! Er worden geen onnodige risico's genomen en we nemen de tijd. Om die reden raad ik ook aan om niet meteen na de voorziene tijdspanne voor de shoot een andere afspraak vast te leggen.

 

Na afloop maak ik een persoonlijke selectie welke je krijgt toegestuurd in de vorm van een persoonlijke bestelpagina. Op deze manier kies jij helemaal zelf je favoriete beelden uit de fotoshoot. Wanneer ik je keuze ontvangen heb ga ik aan de slag met nabewerken en ontvang je je afgewerkte beelden binnen 15 werkdagen. Extra foto's nabestellen is steeds mogelijk, nooit verplicht. :-)

 • Mijn paard/hond kan niet los, wat nu?"
  Dit is geen probleem! Voor paarden werk ik met fotohalsters die nadien makkelijk weggewerkt kunnen worden en ook voor honden heb ik een heel fijn fotolijntje of kan het fotohalster ook gebruikt worden om achteraf makkelijk weg te werken. Zo hoeven er geen onnodige risico's genomen te worden tijdens de shoot.
 • Wat bij slecht weer?
  Het weer tijdens een shoot heeft een belangrijke rol. Mocht er op het moment van de shoot slecht weer (neerslag, heel zware bewolking) voorspeld worden zijn we helaas genoodzaakt de shoot te verplaatsen. We zoeken dan zo snel mogelijk een nieuwe datum die voor ons beide past.
 • Maak jij ook rijfoto's?
  Jazeker! Hoewel niet meer in mijn portfolio te zien, heb ik dit altijd heel veel gedaan. Het is dus zeker mogelijk om ook rijfoto's te laten maken!
bottom of page