top of page
0F6A4143HR.jpg

FOTOSHOOT

Hoe verloopt een fotoshoot?

1

Je boekt een kennismakingsgesprek via de contactpagina op een datum dat het jou past en beschikbaar is in mijn agenda. Deze gaan steeds door op dinsdagavond.

2

Zijn we een match? Dan ontvang je na het kennismakingsgesprek nog eens alle info op mail om rustig door te nemen en de link naar mijn agenda om jouw fotoshoot in te plannen

3

Ongeveer 2 weken voor jouw fotoshoot ontvang je van mij een mail met praktische info voor jullie dag en handige tips en tricks. Hierbij zit ook de eindfactuur met het resterend te betalen bedrag.

4

Het is zo ver! De dag van jullie shoot is aangebroken.

5

Ik streef ernaar jouw persoonlijke pagina binnen 5 tot 10 werkdagen door te sturen. Ik weet hoe benieuwd jij nu bent om je beelden te zien! :-)

6

Time to pick your favorites! Heb je je keuze kunnen maken? Dan mag je je foto's* binnen 15 werkdagen afgewerkt verwachten. * uitzondering hierbij zijn fotoproducten. Hierbij is een maximale levertermijn van 60 dagen.

Wat is er mogelijk bij mij?

Enkele dingetjes die niet onbelangrijk zijn om te weten wanneer je mij overweegt als jouw fotograaf:

Samen met je lieve viervoeter op de foto is natuurlijk mogelijk. Niets zo mooi als de band tussen jullie twee op foto vastleggen! Heb je nog nooit zelf voor de camera gestaan of voel je je toch wat onzeker om professioneel vastgelegd te worden? I’ve got you! Tijdens de shoot ligt de focus vooral op jullie connectie, en daar begeleid ik je graag in. Met het hele gezin samen op de foto is dan weer niet mogelijk. Ik richt me echt op het dier en jou. Gezinsfoto's zijn daarom niet voor mij weggelegd. Foto's met je partner zijn uiteraard wel mogelijk!

Heb je meerdere paarden of honden en wil je deze graag samen op de foto? Of wil je graag een foto waar ze samen op staan maar kunnen ze niet langs elkaar staan voor het maken van de foto? Met beide heb ik ervaring en bekijken we wat voor de dieren de meest ideale situatie is. Soms is het voldoende om voor de fotoshoot te oefenen en soms zullen we de dieren apart fotograferen en digitaal één beeld vormen.

Een fotoshoot is bij mij vrij in te vullen. Dit wil zeggen dat er geen beperking zit op het soort foto's dat gemaakt wordt tijdens de fotoshoot. Hou er wel rekening mee dat bv. blackfoto's enkel mogelijk zijn indien de locatie dit toelaat. Daarnaast fotografeer ik voornamelijk met zonsop- of ondergang waardoor er ongeveer een tijdsframe van 1,5u is voor de shoot. 

 

Een fotoshoot kan op een locatie naar keuze doorgaan. Wil je graag naar bv. een mooi natuurgebied trekken?

Ik heb een aantal locaties die ik vaak gebruik. Maar is het voor jouw vriend moeilijk om op locatie te gaan of om te gaan met bepaalde situaties, of heb je geen vervoer? Dan kan de reportage ook bij jou thuis doorgaan op voorwaarde dat je een tuin of bv. park in de buurt ter beschikking hebt. Ik zal altijd in het belang van het dier adviseren waar we de fotoshoot kunnen laten doorgaan. Dit om stress zoveel mogelijk te vermijden.

0F6A7997web.png
bottom of page