0F6A3149.jpg

Over mezelf

Mijn naam is Evi Coomans (33). Opgegroeid tussen de paarden en honden begon ik zo'n 14 jaar geleden met het maken van mijn eerste foto's. Drie jaar later besloot ik hiervan mijn bijberoep te maken. Tot 2020 fotografeerde ik enkel paarden in opdracht, waarna ik op dat moment een pauze inlaste. In de zomer van 2020 adopteerde ik Pippa, een kruising bordercollie uit Spanje. Door haar komst begon het terug te kriebelen om te fotograferen en daarbij ook honden te fotograferen.

 

Door het opgroeien met paarden en honden ben ik vertrouwd in het omgaan met ze, hoe ze zich van hun beste kant kunnen laten zien en hoe we dit allemaal ontspannen laten verlopen voor jou als eigenaar en het dier.

 

Ik vind het elke keer weer een leuke uitdaging om een paard of hond te fotograferen. Elk paard of hond is anders, heeft zijn unieke kenmerken en vraagt een verschillende aanpak. Het ene dier heeft er bijvoorbeeld geen probleem mee om een tijdje stil te staan of te zitten, het andere raakt daar gestresseerd van en zal sneller nood hebben aan een momentje van ontspanning tussendoor.

 

Samen met jou kijk ik waar jouw dier nood aan heeft tijdens de fotoshoot om het ook voor hem een aangename ervaring te laten zijn!