Beste deelnemer aan de Connemara keuring/show op zaterdag 25/09 te Kester

Via deze pagina kun je de foto's die door mij genomen werden bekijken. Graag wil ik je er op wijzen dat deze foto's voorbeeldfoto's zijn. Dit wil zeggen dat deze, omwille van de hoeveelheid foto's, nog quasi onbewerkt zijn en recht uit de camera komen. Deze foto's mogen dus niet opgeslagen, gekopieerd of elders verspreid worden! Deze foto's blijven  14 dagen beschikbaar om te bestellen. Wanneer je een foto wenst te bestellen, ontvang je deze uiteraard met een zorgvuldige nabewerking. Dit wil zeggen: de kleuren geoptimaliseerd, bijgesneden waar nodig geacht. 

 

Wil je foto's bestellen?

Bestellen kan eenvoudig door het aanleggen van een favorietenlijst. Dit doe je door de foto in kwestie met een hartje aan te duiden. Bij opmerkingen kan je aangeven in welk formaat je de foto('s) wil. Je kan ook steeds de bestandsnaam en formaat mailen naar evi_coomans@outlook.com. De bestandsnaam vind je onderaan de foto terug.

Wil je graag een factuur?

Vraag er gerust naar en bezorg me de nodige facturatiegegevens hiervoor.

 

De dag nadat je je lijst hebt aangemaakt ontvang je van mij een bestelbevestiging met de nodige betalingsgegevens. Na ontvangst van betaling ontvang je je foto's binnen 14 werkdagen. 

Mocht je na het zien van deze foto's en mijn website overwegen om mij te boeken voor een fotoshoot ontvang je hierop 10% korting indien je voor 9 oktober 2021 boekt. 

Evi Coomans fotografie is een kleine onderneming onderworpen aan de vrijstellingsregel van belasting. Er wordt geen BTW aangerekend dus deze kan ook niet worden afgetrokken door bedrijven.

0F6A5526web.png

Bekijk hier de foto's

Digitale bestanden

Webformaat met logo: €8/foto

Pakket 6 foto's: €42

Web = enkel geschikt voor gebruik op social media

 

Groot formaat zonder logo: €16/foto

Pakket 6 foto's: €80

Groot = geschikt voor afdrukken t.e.m. 50x75 goede kwaliteit

Bij het bestellen van een foto op groot formaat ontvang je gratis het digitale bestand op webformaat met logo erbij voor gebruik op social media.

Digitale bestanden worden via wetransfer bezorgd.

Fotoafdrukken (mat/glanzend)

10x15 €7/foto                         30x45 €32/foto

13x19 €9/foto                         40x60 €45/foto

20x30 €14/foto                     50x75 €55/foto

Bij het bestellen van een fotoafdruk ontvang je gratis het digitale bestand op webformaat met logo erbij voor gebruik op social media.

Afdrukken worden steeds geprint via een professionele afdrukcentrale zodat je binnen enkele jaren ook nog steeds kan genieten van een mooie foto. Je kan kiezen tussen een afdruk op mat of glanzend papier.

Bestel je meer dan 10 foto's extra?

Dan ontvang je 15% korting op het totaalbedrag van je bestelling.

 

Verzendkosten

Fotoafdrukken: €7,-

Vanaf een bestelling van meer dan €100,- is verzenden gratis.

Wil je het risico van verzenden niet lopen, dan kun je je foto's ook steeds bij mij ophalen in Diest.