top of page
0F6A6255web.jpg

CADEAUBON

Zoek jij nog een origineel en waardevol cadeau voor iemand die dicht bij je staat? 

Niet alleen geef je iemand met een cadeaubon voor een fotoshoot een prachtig aandenken aan zijn geliefde viervoeter cadeau, maar ook een beleving en herinnering!  

Bedrag naar keuze

Bij een cadeaubon geef je een bedrag naar keuze vanaf €40,-. De persoon die de bon ontvangt legt zelf een eventueel restbedrag bij op bij het boeken van de fotoshoot.​

 

Had de persoon aan wie je een cadeaubon wil geven al een shoot bij mij en wil je hem/haar toch graag met een prachtig cadeau verrassen?

Dan kan je ook wall art cadeau geven, een prachtige eye-catcher aan de muur! Dit kan in de vorm van een bedrag naar keuze waarmee de persoon zelf kan kiezen in de shop. 

 

Praktisch?

Een cadeaubon wordt mooi verpakt aangeleverd en blijft steeds één jaar geldig na aankoop. 

De bon kan bij mij thuis in Diest afgehaald worden. Reken max. 2 werkdagen verwerkingstijd na ontvangst van betaling, ideaal wanneer het nog een last minute geschenk is.

 

Je kan er voortaan ook voor kiezen een digitale gift card te bestellen. Deze wordt in pdf via mail afgeleverd en blijft ook één jaar geldig. Reken ook hier max. 2 werkdagen verwerkingstijd na ontvangst van betaling.

Bestel hier je cadeaubon

Hierna ontvang je van mij een betaalverzoek. Na ontvangst van betaling wordt de bon binnen bovenvermelde termijn verwerkt.

 

IMG_20211126_140202.jpg

Bedankt voor je bestelling. Ik neem zo snel mogelijk contact op!

bottom of page